IQNET otkriva novi izgled

 IQNET Logo

IQNET otkriva novi izgled

(Beograd, 18. Januar 2022) – IQNET asocijacija, čiji je partner JUQS, je lansirala svoj novi brend, odobren od strane Generalne skupštine.

Novi plavi ton IQNET logotipa je savršen odraz izvrsnosti i pouzdanosti IQNET asocijacije u oblasti proveravanja i sertifikacije. Revolucionarne promene predstavljaju naše ključno obećanje svim našim zainteresovanim stranama – „zajedno gradimo vrednost i poverenje širom sveta, kako bi ljudi i preduzeća stvorili održivu budućnost“.

IQNET. Zajedno gradimo poverenje.

IQNET asocijacija kroz saradnju sa svojim partnerima – među kojima je i JUQS, kao predstavnik iz Srbije – koristi ogromne količine informacija i stručnosti za razvoj vitalnog znanja u korist poslovnih sektora, standardizacije i zajednice za ocenjivanje usaglašenosti. Izgrađeni na dugogodišnjem iskustvu, IQNET partneri se striktno pridržavaju pravila asocijacije tako što održavaju i pružaju profesionalne, pouzdane i odgovorne usluge. Istovremeno lokalno i globalno delovanje zaslužuje poverenje poslovnog sektora, zahvaljujući našem jedinstvenom liderstvu i stručnosti u kombinaciji sa IQNET-ovim globalnim prepoznavanjem.

Talasi promena vide se u narednim mesecima

Promene na novom IQNET logotipu i znacima će se postepeno uvoditi ove godine – počev od nas, JUQS-a, do naših sertifikovanih klijenata. Predstavnici JUQS-a će kontaktirati sertifikovane klijente i upućivati ih o nastupajućim promenama tokom ove tranzicije.

IQNET. Building trust together.