IQNET dan – JUQS слави 17 година сарадње и поверења у оквиру IQNET светске мреже

JUQS слави 17 година сарадње и поверења у оквиру IQNET светске мреже

 Београд, 11. Новембар 2022 – Упркос недавним глобалним изазовима, JUQS је задржао континуитет у стабилном пословању и позитиван смер у погледу постизања пословних резултата.

JUQS издаје више од 20% сертификата од укупног броја издатих у Србији, Осим система управљања квалитетом, животном средином, безбедношћу и здрављем на раду, JUQS-у су поверени и шири захтеви сертификације из облaсти безбедности информација, енергије, безбедности хране, друштвене одговорности и др.

Наведени успех је резултат 2 деценије искуства у пословању у области сертификације, које је подржано нашом дугогодишњом сарадњом са светском мрежом у IQNET Acоцијацији.

Данас JUQS, као члан IQNET-а, обележава посвећеност у пружању помоћи својим клијентима да приступе иновативним и глобално признатим производима и услугама од поверења. отварајући им више могућности за трговину, изградњу међународног присуства и одрживог раста.

Када су сертификовани према IQNET одобреним шемама, производима и услугама, наши клијенти добијају IQNET сертификат заједно са нашим оригиналним сертификатом и присутност у IQNET бази података регистрованих организација. Као ексклузивна предност, изјава о признавању омогућава да се њихова сертификација призна широм света. Наш оригинални знак сертификације, заједно са IQNET признатим сертификационим знаком, такође ставља пословање наших клијената у ранг са међународним играчима.

Наше међусобно поверење у IQNET-у је изграђено на напорима да континуирано јачамо нашу компетенцију у складу са акредитованим или признатим међународним захтевима и критеријумима, да унапређујемо наше могућности, ресурсе и услуге како бисмо допринели циљевима и стратегији мреже, истовремено подржавајући наш интегритет и компетентност на тржишту.

Зашто обележавамо IQNET дан

И овог 11. новембра, JUQS заједно са колегама широм света, поново слави значај IQNET-а за заједницу за оцењивање усаглашености.

Наше представљање широм света кроз IQNET Acоцијацију значајно је ојачало значај система управљања или производа који се могу сертификовати – који су од користи организацијама, без обзира на величину и локацију – у побољшању њихових пословних процеса, као и унапређењу њихове конкурентности на глобалном тржишту.

Комбинујући локалну експертизу са глобалним искуствима и признањем, IQNET је једна од ретких организација које су користиле да обликују проактивне политике и праксе у смислу акредитације, стандардизације, развоја шема и инфраструктуре квалитета.

Интернет страница: https://www.iqnet-certification.com/en/iqnet-day-2022

 

……………………………………………………………………………………………………………………….

О IQNET-у

IQNET – Међународна мрежа за сертификацију је активна од 1990. године, са 37 сертификационих тела партнера и са више од 400 канцеларија широм света. Сваки од IQNET партнера је лидер у свом региону, а заједно преко IQNET-а представља најширу и најугледнију мрежу сертификационих тела. Седиште IQNET-а је у Берну, Швајцарска.